Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Met z'n allen op de fiets voor het goede doel

Zondag 20 september vindt de eerste Bike For Live2020 plaats. De actie is zo opgevat dat medewerkers van Sportpaleis Group, concertorganisatoren en artiesten van alle sportniveaus kunnen deelnemen. Het enigste wat je nodig hebt, is een fiets! Heb je geen fiets, dan kan je misschien de fiets van een vriendelijke buur of verre vriend lenen. 😊 Je hoeft dus absoluut geen fietsfanaat te zijn om te kunnen deelnemen.

Als de langere parcours vanuit de verschillende zalen naar Antwerpen je minder goed liggen, kan je kiezen voor de korte(re) route rond het Sportpaleis. Het ultieme doel is om zoveel mogelijk collega’s op de fiets te krijgen om geld in te zamelen voor mensen in onze sector die het financieel moeilijk hebben door de corona pandemie.

We maken er samen een dag van om nooit te vergeten. Hou alvast rekening met deze praktische info en geniet van een fantastische fietstocht zonder de trappers te verliezen!

Waarom deelnemen?
 • Je helpt mensen – die omwille van het coronavirus een moeilijk tijd meemaken – door mee geld in te zamelen
 • Je komt met de fiets op plaatsen waar je nog nooit eerder bent geweest (het middenplein van het Sportpaleis om er maar ééntje te noemen)
 • Fietsen is goed voor je conditie, plus het is ook gewoon plezant en ontspannend
 • Als de coronamaatregelen het toelaten heb je na afloop de kans om een praatje te maken met collega’s 👍
 • Zet je gewicht mee achter deze autoloze zondag
Hoe zorgen we ervoor dat iedereen kan deelnemen?
 • Je kan op zondagvoormiddag 20 september vrij vertrekken tussen 10 en 12 uur. Dit betekent geen vaste vertrekuren of -afspraken. Je kiest zelf wanneer je vertrekt. Wat niet betekent dat je toch niet kan afspreken met collega’s of medefietsers, maar het geeft je in elk geval meer ruimte.
 • Je bepaalt zelf het tempo. Er zijn geen verplichte tussenstops of andere tijdsgebonden afspraken. De enige afspraak is dat je tussen 16 en 18 uur over de eindstreep in het Sportpaleis rijdt.
 • Het parcours is uitgestippeld en beschikbaar op Strava en downloadbaar voor gps. Er werd geen rekening gehouden met het snelste parcours, maar met het meest aangename parcours om te fietsen.
 • Je bent niet aan je lot overgelaten tijdens de fietstocht. In geval van nood (platte band, defecte fiets enzovoort) kan je het centrale punt bellen en dan proberen we jou zo snel en goed mogelijk te helpen.
 • Geen geoefende fietser? We hebben een heel pak nuttige fietstips voor je verzameld.
Hoe geld inzamelen?
 • Nadat we je inschrijving hebben ontvangen, bezorgen we jou de link naar je persoonlijke profielpagina. Je vindt al een aantal voorbeelden op de deelnemerspagina.
 • Met deze link kan je aan de slag om je deelname aan Bike For Live2020 door vrienden, familie, kennissen, buren enzovoort te laten steunen. Zij bepalen zelf hoeveel ze jou voor je fysieke inspanning willen sponsoren.
 • Deel de link naar je persoonlijke pagina via e-mail en je socials en voeg je persoonlijke motivatie om aan Bike For Live2020 deel te nemen toe.
 • Naast de individuele donaties zullen mensen die de livemuzieksector een warm hart toedragen ook het project Bike For Live2020 in z’n geheel kunnen steunen met een donatie. Het doel is om uiteindelijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het solidariteitsfonds LIVE2020.

Op voorhand alvast bedankt voor je bijdrage en deelname!

Succes!

Het Bike For Live2020 team

It's the final countdown!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden