Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Schrijf je nu in

Zondag 20 september springen medewerkers van Sportpaleis Group, concertorganisatoren en artiesten op hun stalen ros om geld in te zamelen voor LIVE2020. En jij kan helpen!

Ben je medewerker van Sportpaleis Group, één van de deelnemende concertorganisatoren of een (sportieve) artiest? Ja! Super. Schrijf je dan meteen in en ga aan de slag om geld in te zamelen. Onmetelijk groot is onze dank.

Lees waarom participanten van alle sportniveaus kunnen deelnemen!

Belangrijk! Vul het formulier voor elke deelnemer apart in. Bv. Ik neem deel met mijn partner en kind. Dit betekent dat ik het formulier 3 keer invul.

Wat is het tarief? ​

Deelnemen aan Bike For Live2020 kost 20 euro. Hierin is inbegrepen: 

  • Een ongevallenverzekering
  • Bevoorrading met o.a. drankjes
  • Technische bijstand en pechverhelping
  • Routekaart
 
Belangrijk! Kinderen jonger dan 12 jaar nemen gratis deel. Tieners tussen 12 en 18 jaar betalen 10 euro bij inschrijving. In elk geval is inschrijven nodig omwille van verzekeringen en de praktische organisatie van Bike For Live2020.
 

Wens je nog een T-shirt en/of wielertruitje (zie afbeelding)? Dan betaal je respectievelijk 14 euro en/of 20 euro. Deze kunnen op de dag zelf afgehaald worden aan de stand op het vertrekpunt naar keuze. 

Wanneer inschrijven?​

Inschrijven is mogelijk tot 13 september 2020. Haast je, want te laat is te laat! Hou er rekening mee dat dit enkel via overschrijving kan betaald worden. Je inschrijving is definitief na ontvangen van het inschrijvingsgeld.

Wat gebeurt er na invullen van het inschrijvingsformulier?
  • Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je aanvraag die zo snel mogelijk zal worden verwerkt door het Bike For Live2020 team.
  • Zodra het inschrijvingsgeld is betaald, ontvang je daarvan via e-mail een bevestiging.
  • Er wordt een profiel voor je aangemaakt op de deelnemerspagina. Met de link naar je eigen pagina kan je aan de slag om zoveel mogelijk milde schenkers en sponsors aan te trekken.
  • We houden je via e-mail verder op de hoogte van Bike For Live2020.
  • In de week voor 20 september ontvang je een laatste e-mail met praktische informatie.