Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Ik heb al een lange geschiedenis in de rock ’n roll wereld achter de rug. Sinds 2014 werk ik als group sales coordinator bij Sportpaleis Group. Daarnaast zorg ik ervoor dat Cirque du Soleil elk jaar een schitterende show kan neerzetten in één van onze zalen. Ik hou van deze sector, daarom wil ik ook een bijdrage leveren aan LIVE2020 en fiets ik mee op 20 september.

Picha Theus

 Picha Theus
 Group Sales Coordinator
 Sportpaleis & Lotto Arena
 Sinds april 2014
 Rondom Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.