Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Ik werk als backline tech voor enkele Belgische bands, zoals Absynthe Minded, Arno en Arsenal. Daarnaast vind je me echter ook vaak terug als stagehand in de Live Nation producties in het Sportpaleis en dat in opdracht van Artlogic.
Ik wil op deze manier heel graag mijn steentje bedragen om onze geweldige sector en de mensen die er in werken te ondersteunen. Daarom ga ik van het Capitole naar het Sportpaleis rijden en doe ik er nog de extra Antwerpse lus bij om zo de symbolische 100km te fietsen.
Elke bijdrage telt en alle steun is meer dan welkom om de toekomst van de rock’n’roll in Vlaanderen te verzekeren.

Jason Callewaert

 Jason Callewaert
 Backline Tech & Stagehand (Artlogic)
 Capitole Gent – Sportpaleis Antwerpen & Rondom Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.