Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Helmut Lotti, Piet Roelen Productions en Gracia Live slaan de handen in elkaar ten voordele van Bike For Live2020.

Zondag 20 september 2020 – autoloze zondag! – neemt ook Helmut Lotti en zijn 10-koppige Dream Team deel de gesponsorde fietstocht Bike For Live2020. Helmut trekt zijn koerskleding aan en fietst van de Gentse Capitole naar het Antwerpse Sportpaleis. De zanger groeide op in Gent en verhuisde later naar Antwerpen. Het zijn twee steden die hem veel hebben gegeven, waardoor hij met plezier deze tocht zal afleggen.

 

Helmut Lotti Dream Team

Supporter voor Helmut en zijn dream team door een bijdrage te leveren aan het LIVE2020 muziekfonds.

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.