Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Samen met de collega’s van ticketing, bereid ik nieuwe evenementen voor en zet ik ze in verkoop. Nu het al enkele maanden stil is in onze zalen, is het belangrijk om de vele mensen te ondersteunen in onze sector die het het hardst nodig hebben. Daarom ga ik graag deze uitdaging aan en hoop ik op jullie steun voor dit mooie initiatief!

Gunther Van Eenooge

 Gunther Van Eenooge
 Ticketing projects
 Sportpaleis & Lotto Arena
 Sinds juni 2002
 Capitole Gent – Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.