Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Reeds meer dan 12 jaar plan ik met enorm veel passie de crew voor evenementen, festivals, modeshows en natuurlijk ook voor de concerten en evenementen van de Sportpaleis Group. Spijtig genoeg nu sinds maart zonder werk … maar wel met voldoende tijd voor mijn tweede passie : “De fiets”. De kans om die tweede passie nu te gebruiken om hopelijk mijn eerste passie vlug terug op de rails te krijgen kon ik dus niet laten liggen. Hopelijk kunnen we vlug terug aan de slag!

Dirk Versteven

 Dirk Versteven
 Crew Services Manager
 Rondom Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.