Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

In Hasselt hebben we Park H met de Ethias Arena en het Ethias Theater. Hier ben ik verantwoordelijke van de vrijwilligers, wij nemen de ticketingcontrole, de vestiaire, de plaatsaanduiding en de parking voor onze rekening.
Tijdens meerdaagse events leg ik heel wat kilometers af. Al ben ik een echte kilometervreter op mijn fiets!
Fietstochtjes in eigen land, maar ook de Mont Ventoux of de Alpe d’ Huez staan jaarlijks op mijn to do-lijstje! Dankjewel alvast voor jullie steun.

Dirk Thys

 Dirk Thys
 Neuropia verantwoordelijke Hasselt
 Park H
 Ethias Theater/Arena Hasselt – Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.