Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Ik had het geluk al zo lang te voelen waar mijn passie lag. En onoverkomelijk rolde mijn carrière zich dan ook uit naar waar mijn hart lag. Ondertussen al zo lang in deze sector dat het niet meer past in een korte biografie, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door het aantal “straffe” verhalen die te pas en te onpas naar boven komen. Ik ben er zeker van dat er nog mooie verhalen zullen bijkomen maar ik hoop dat we er niet te lang meer moeten op wachten !

Dieter Meeus

 Dieter Meeus
On site Manager & Productie
 Rondom Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.