Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Deep Bridge werd in 2017 opgericht en maakt eigen én internationale topmusicals voor een breed publiek. We benaderen onze voorstellingen altijd met een gezonde dosis gekheid. Onze producties brengen mensen bij elkaar en verhalen tot leven.

Deep Bridge

Zondag smeren Nordin De Moor, Barbara Verbergt, Jolijn Antonissen en Ilse Stroobant van team Deepbridge de benen voor een flink ritje rondom het Sportpaleis. Moedig hen aan met een donatie ten voordele van LIVE2020.

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.