Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Life is not about waiting for the storm to pass, but learning to dance in the rain… al tien jaar gelukkig samen met het VN Dream Team. Vorst Nationaal onze tweede thuis… en we missen het: genieten van de goeie muziek, fantastische shows en onvergetelijke momenten. Daarom fietsen we er op los met Bike For Live en hopen we op heel veel steun van jullie allemaal voor dit initiatief. Bedankt om mij te sponsoren!!

Coralie Berael

 Coralie Berael
 Venue Manager Vorst Nationaal & Woordvoerster LIVE2020
 Vorst Nationaal
 Sinds mei 2010
 Vorst Nationaal – Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.