Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Eind vorig jaar mocht ik binnen de groep een nieuwe uitdaging aangaan. Wij, het martechcom team, hadden nog maar net onze benen goed en wel ingesmeerd of het coronavirus kwam roet in het eten gooien. Nieuwe venue websites, personalisatie in e-mails, web, mail en social dashboards voor onze promotoren, een rebranding project, het zijn maar enkele van de projecten waar we reikhalzend naar uitkijken. But first things first, let’s keep up the faith and keep moving… Voor degene op het podium, ernaast, ervoor en erachter. For the love of LIVE!
PS. Ik denk niet dat ik ooit al 60 km gefietst heb, so wish me luck and euros 😀

Birgit Ketele

 Birgit Ketele
 MarTechCom Teamleader
 Sportpaleis & Lotto Arena
 Sinds augustus 2016
 Vorst Nationaal – Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.