Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Bike For Live2020 is een initiatief van Sportpaleis Group en de promotoren die regelmatig evenementen organiseren in onze zalen. Zondag 20 september zullen medewerkers met de fiets alle zalen van Sportpaleis Group met elkaar verbinden. Je kan hen daarbij aanmoedigen met een donatie aan het solidariteitsfonds LIVE2020.

Wat is LIVE2020? LIVE2020 is een solidariteitsfonds opgericht door en voor de livemuzieksector. Het initiatief wordt breed gedragen door meerdere promotoren, organisatoren en zaalverhuurders. Het fonds steunt iedereen die livemuziek mogelijk maakt en het nu financieel erg moeilijk heeft: van backliners tot stagehands, van muzikanten tot boekingsagenten, van dj’s tot podiumbouwers, van geluidstechnici tot roadies. De middelen van het fonds worden beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Bedankt nogmaals voor je donatie en steun!

Bike for Live2020

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.