Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Ik doe mee aan Bike For Live2020 om mensen die actief zijn de livemuzieksector en het momenteel financieel moeilijk hebben te steunen. Vooral freelance medewerkers (roadies, stage crew enzovoort) zien zwarte sneeuw. Hun bijdrage aan concerten en evenementen is echter zo groot dat we hen moeten helpen het hoofd boven water te houden. Want zonder live muziek geen leven. Zo eenvoudig is het. Bedankt op voorhand voor je donatie. En dan nu … Let’s bike!

Bart Pieters

 Bart Pieters
Marketeer
 Sportpaleis & Lotto Arena
 Sinds september 2001
Rondom Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.