Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Stagemanager voor Rock Werchter, Pukkelpop , Suikerrock , Night of the Proms, Productie manager voor Nick Cave & The Bad Seeds , de Gouden Schoen, Theater producties van Studio 100 , 14-18 , 40-45 , Daens, … Het lijkt me overbodig te moeten uitleggen dat Covid 19 een hele impact heeft op onze hele sector. Ik wil een dikke merci betuigen aan alle initiatiefnemers die voor onze sector opkomen in welke vorm dan ook. Chapeau.

Bart Caels

 Bart Caels
Productie- & Stagemanager
 Rondom Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.