Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Als Account Manager sta ik in voor de coördinatie van de shows/concerten die plaatsvinden in het Ethias Theater en de Ethias Arena. Een job die ik nog steeds met veel passie doe. Na ruim 17 jaar geniet ik er nog steeds van om, tegen het einde van een show, stiekem de zaal in te glippen om het oorverdovend slotapplaus mee te pikken. Dat blijft nog steeds een kippenvelmoment. Helaas is het al een tijdje stil in onze zalen en dateert dat laatste applaus alweer van maart. Daarom wil ik tijdens Bike For Live 2020 mijn steentje bijdragen. Een fietstocht van Hasselt tot aan het Sportpaleis is net dat tikkeltje te ambitieus voor mij, gelukkig heb ik een wederhelft die deze km’s graag in mijn plaats wil afleggen. En ik doe ondertussen wat ik het liefst doe… ik coördineer vanaf de start. En bij de eindmeet glip ik stiekem het Sportpaleis in voor een oorverdovend slotapplaus voor mijn wederhelft, al mijn collega’s en iedereen uit onze sector.

Anniek Bullen

Anniek Bullen
Account Manager
 Ethias Arena/Theater Hasselt
 Sinds september 2003
Ethias Arena/Theater Hasselt – Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.