Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Ik werk sinds zes jaar in de livemuzieksector als promoter, sinds twee jaar is dat onder de vleugels van de Sportpaleis Group. Een zeer boeiende, afwisselende en uitdagende job. Je leeft maanden toe naar die ene avond: het (uitverkochte) concert. Ik vind dat nog elke keer opnieuw een magisch moment als alle puzzelstukken op zo’n avond in elkaar vallen. Dat er nu zoveel mensen die achter de schermen werken in de kou blijven staan is onbegrijpelijk. Ze verdienen onze volle steun om er binnenkort weer te staan.

Annelies Vrijdag

 Annelies Vrijdag
 Promotor @ PSE Belgium
 Sportpaleis & Lotto Arena
 Sinds juli 2018
 Rondom Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.