Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie ten voordele van LIVE2020 en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel geregistreerde deelnemers krijgen toegang.

Belangrijk! Bike For Live2020 is een geldinzamelactie en geen publiek toegankelijk evenement. Enkel toegang voor geregistreerde deelnemers.

Zowel sporten (in mijn geval liefst op twee wielen) als het bijwonen van (live)evenementen hebben een positieve invloed op het fysiek en psychologisch welbevinden. Als zaaluitbater is Sportpaleis Group een kleine schakel in het ‘live’ gebeuren. Er werken zoveel event professionals mee aan het mogelijk maken van een deugddoende live-ervaring. Wij willen de sector (a)live houden en zullen daarom ons beste beentje voor zetten.

Andries Schotte

 Andries Schotte
 Client Success Coordinator
 Sportpaleis & Lotto Arena
 Sinds juni 2014
 Capitole Gent – Sportpaleis Antwerpen

Vul hieronder het bedrag in dat je wil doneren en voeg het toe aan je winkelmandje.

Het is niet langer mogelijk om te doneren via deze website. Je kan terecht op live2020.be om de livemuzieksector te steunen.

Voor een donatie van 40 euro of meer kan je een fiscaal attest verkrijgen. Belangrijk! Gelieve dan niet via deze website te doneren, maar via de website van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld de deelnemer die je wenst te steunen. Schenk je aan de actie, noteer dan Bike For Live2020.