De livemuzieksector heeft het moeilijk. Door de COVID-maatregelen is het heel stil in de concertzalen. Diezelfde sector blijft niet graag bij de pakken zitten, maar kruipt liever op een fietszadel! Helmut Lotti geeft daarbij het goede voorbeeld en fietst mee ten voordele van Bike For Live2020, een initiatief van het Sportpaleisgroep ten voordele van Live2020.

Zondag 20 september 2020 – autoloze zondag! – zal Helmut Lotti en zijn tienkoppige Dream Team een gesponsorde fietstocht ondernemen. Helmut trekt zijn koerskleding aan en fietst van Capitole Gent naar het Antwerpse Sportpaleis. De zanger groeide op in Gent en verhuisde later naar Antwerpen. Het zijn twee steden die hem veel hebben gegeven, waardoor hij met plezier deze tocht zal afleggen.

Supporter voor Helmut en zijn dream team door een bijdrage te leveren aan het LIVE2020 muziekfonds. Zorg er mee voor dat alle mensen uit de muzieksector hun job kunnen behouden en zich niet hoeven om te scholen tot professionele coureurs of mecaniciens in de Tour De France! Limar Chocolates heeft alvast het goede voorbeeld gegeven en reeds een financiële bijdrage geleverd.

2 Responses

  1. Hey Helmut en team, leuk initiatief van jullie. ! ik mis de live concerten van iedereen ècht.. hopelijk kunnen we snel terug naar het “normale” al vrees ik dat dit nog eventjes gaat duren… Het is niet veel , maar ik ga toch een kleine donatie doen. Tot ziens , en doe dat goed zondag he , maar daar twijfel ik niet aan. x

  2. Dag helmut, ik wens jjou en je team een mooie, veilge fietstocht van Gent naar Antwerpen, geniet van deze mooie tocht! Vind dit mooi wat jullie doen! Ik mis de mooie concerten, hopelijk komt dit spoedig terug! Fijne zondag , lieve grtjs ilse xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *