Lode Vereecke van concertorganisator PSE Belgium maakte als voorbereiding op Bike For Live2020 een fietstocht langs àlle zalen van Sportpaleis Group! Goed voor een uit de kluiten gewassen ritje van Gent naar Vorst (Brussel), daarna richting Hasselt om vervolgens via Antwerpen opnieuw naar Gent te rijden. Alles samen 333,21 kilometer op de teller! Respect! Met zijn stunt wil Lode extra geld in te zamelen voor het solidariteitsfonds LIVE2020.

“Eens naar alle zalen van de Sportpaleis Group fietsen op 1 dag is iets waar ik al lang mee in m’n hoofd zat. Eindelijk is het er van gekomen”, aldus Lode op Facebook.

“Ik heb dit niet enkel voor mezelf gedaan. Ik wil deze zotte fietstocht ook gebruiken om aan te tonen dat de deuren van Vorst Nationaal, Sportpaleis, Ethias Theater enzovoort al bijna een half jaar potdicht zijn. Ik kon het met m’n eigen ogen zien 🙃. Doordat concerten en shows niet kunnen plaatsvinden verloren veel van de vaste leveranciers en freelancers een groot deel van hun inkomen. Het gaat om cateraars, technische crew, roadies, podiumbouwers, muzikanten… noem maar op. Helaas kunnen velen onder hen – door hun statuut bijvoorbeeld – geen beroep doen op steunmaatregelen van de overheid, waardoor ze het financieel steeds moeilijker krijgen. Ze vallen dus tussen de mazen van het net.” Net daarom werd LIVE2020 opgericht en vindt ook de geldinzamelactie Bike For Live2020 plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *